kyynel kärsivän,
avunhuudon suolasade
syöpyy sateenvarjooni,
myötätunto kengän kastaa
läpimärkä jalka astuu
kivun yli kynnykseen,
kuiva ei, vilustuu
sateenvarjon jakaa
kunhan kasvosi suojaa,
kyyneleesi kuivaa,
syöpynyt sateenvarjo
kivun kaiken korvaa
Selite:
satanutkin sattuu
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi