fraktaalina ikkunassa
kuurankukka loistaa
ulottuen silti
yhdestä toiseen,
osoittaen todeksi
muuttuvaa maailmaa
eikä ihmisparin aksiooma
todista uutta,
kolmen sanan konjektuuri
määritä sydänjuurta
sillä muuttujiamme,
tyhjiä sivuja
ei luotu jaettavaksi
Selite:
nuo tärkeimmät kolme sanaa...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi