viilto,
taite
koskematonta kipua
käsien riipiessä tarkoitustaan
hetken tyhjyys,
kylmä sekunti
saavuttaa toisen
neula
uusi rytmi,
saavuttamaton
hätäiset riipivät
rytmin liittyessä heihin
uusi tyhjyys
saavuttamaton,
kylmä sekunti
ei kohtaa toista
Selite:
särkynyttä sydäntä ei voi korvata
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi