silmiinsä on kihonnut
rakkaus kera väkijuoman
huomannuton kuoman
Mitä kuuuluu?
lasihuuru täysi, tyhjä,
täysintyhjä sitten tyhjää
askelmassaan kompuroi
humaltuneen aamukaste
Selite:
Hypoteettinen vapaailta.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi