Ei kultani, älä itke,
naulan lailla
putoaa kädelleni kyynel
toinen
Anna minun tehdä,
kämmeneni itse lävistää,
omin kyynelin itkeä,
puolestasi
Ehkä vielä saamme
tuntea,
nauloitta
rakastaa
Selite:
sängynpohjarunoilijan kaipaavan mielen sopukoista...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Empaattista rakkautta.. Lähellä sitä kauneinta eli pyyteetöntä
Syvällistä viisautta osuvin kielikuvin.
Sivut