Varjoako vain

Runoilija runo ja minä

nainen
Julkaistu:
20
Liittynyt: 24.9.2024
Viimeksi paikalla: 25.9.2024 22:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 




Unen merenpuoleinen laita,

syvyys, joka valuu pinnan alle

kuin hiki.


                                 Tyynyllä ajan kellastuneet tahrat, ketä suutelitkaan

                                       olemassolosi kipinällä, varjoako vain.


Aamun jyskyttävät aallot murtautuvat yön seinän läpi  päiväksi.


oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tästä pidin. 
Yön varjo keittää aamukasteen kahvin
 

Käyttäjän kaikki runot