Humanoideja

Runoilija runo ja minä

nainen
Julkaistu:
20
Liittynyt: 24.9.2024
Viimeksi paikalla: 25.9.2024 22:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
 
Älä menetä toivoasi Leopold, sillä

nämä sentimentaaliset

välähdykset ovat vain humanoideja 

                       tällä planeetalla, jossa vanhaksi ja viisaaksi

eläminen tarkoittaa samaa asiaa kuin mikromuovilla kyllästyminen.



Tämä ei ole loppu.

Tämä on iankaikkisen elämän alku.

Me emme tule maatumaan (ainakaan kokonaan).
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot