Anna minun uneksia

Runoilija runo ja minä

nainen
Julkaistu:
20
Liittynyt: 24.9.2024
Viimeksi paikalla: 25.9.2024 22:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
 
Aamunkoiton taivaankappale

ei halua herättää

unennäkijää.


Unen kaivossa syvänpunainen varpunen pitelee kuun solmua.

                                     Anna minun uneksia. 

                                                     Anna minun kaivata.

Hävitä 

ajan ja olemassaolon lyhyeen sotaan.




///




Minne hämärä kiinnittyy?

Sekoittaako se kaikki värit?


Pyyhin unen maisemia silmistäni.

Valaistun. Herään.


Luurankani riutta karahtaa aamuun.




///




Annan vesilintujen pesiä hiuksiini,

pajujen, ja korallien.


                          Anna minun uneksia.

                                      Anna minun kaivata.

Hävitä 

ajan ja olemassaolon lyhyeen sotaan.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno kuin mikä

taivaallista pehmeys pyhyyttä

halaten uneksijan jumalaa



 
 

Käyttäjän kaikki runot