Demoneita tuhkassa

Runoilija runo ja minä

nainen
Julkaistu:
20
Liittynyt: 24.9.2024
Viimeksi paikalla: 25.9.2024 22:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
 
Aamun valossa kukkien tomu jumalten rintaa vasten.


                                          Unessa polkumme ristesivät, sumun kärki

                                               pesiytyi sydämeeni ja puhuessani

                                                         ajauduin sanojeni ulkopuolelle.



Kaipaukseni unohti

linnun lintuna,

        kaipaukseni lävisti 

                    luuni,

räjähti

    hämärän 

          sormiksi,


                             demoneiksi tuhkassa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

onpas kaunis ihanan jännä
kiva kaiho kaipauksen sisko
 
ristesivät, hieno sana sävyisän syväisä 

pelottava loppu


 
 

Käyttäjän kaikki runot