Varpusenkantama

Runoilija runo ja minä

nainen
Julkaistu:
20
Liittynyt: 24.9.2024
Viimeksi paikalla: 25.9.2024 22:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
 
Kuka sinä olet?


- Varpusenkantama, kivenheiton millimetri,

                   ääretön äärellinen, äärellinen ääretön, 

                                            melkein Keats, mutta ei ihan,

hengästyminen

           suudelmassa,

                                               kävely

                                                  seinien läpi.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

ja siis, melkein kaikki
elollista, henkistä
sekoilun ja seesteisyyden seosta
uni pilven ihminen, puhku tellus jätteestä
 
 

Käyttäjän kaikki runot