Pirunhunajaa

Runoilija runo ja minä

nainen
Julkaistu:
20
Liittynyt: 24.9.2024
Viimeksi paikalla: 25.9.2024 22:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
 
Kivellä

luun jäänteitä, 

kuolleen kyyhkysen guanoa,

ruukussa vettä ja suolalihaa, tomua

                  Pompeijista.




Taivaskiven sinisyys sulaa aamun tylsäksi teräksi, ei se

leikkaa päivän kangasta halki, ei ajan lankaa.


          Rannalla ja vesirajassa ajopuiden sormet koettavat pitää hiekkaa aloillaan,

                               solmia levän hiuksista syvyyksiin uppoavia

                                       obeliskeja.




Makeutan kaipaustani pirunhunajalla,

poimin silmän neulasta

muiston



                             ich bin, ich war

                               etwas, irgendwo

                                     manchmal



das tust du auch

         das tust du auch
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

silmän sisällä nuppineula

saitko anteeksi
oppiko ruhosi viserrellä
kevyemmin utuun
varroten aerosoli käärmettä
 
 

Käyttäjän kaikki runot