Sammunut

Runoilija runo ja minä

nainen
Julkaistu:
20
Liittynyt: 24.9.2024
Viimeksi paikalla: 25.9.2024 22:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 


Kuka kukakin on -
 
syntymämerkkiensä naamio,

planeettakohtaus tähtimerkkien risteyskohdassa,

suolainen, lammaskuiva nimi.



                               Ketunpoika, harppu ja köysi.



Haudata sormien hetkellinen huimaus eilisten hiillokseen.

Ei se siitä mihinkään kyde.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Arvoituksellinen kuin elämä
 

Käyttäjän kaikki runot