Ja vaikka luuni kolisevat

Runoilija runo ja minä

nainen
Julkaistu:
20
Liittynyt: 24.9.2024
Viimeksi paikalla: 25.9.2024 22:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
 
Pohtia alkuja ja syntymiä

ennemmin kuin

loppuja,


                    pidellä kielensä alla Paratiisia, aineen suloista syntyhetkeä,

                       suudelmaa.


Ja vaikka luuni kolisevat elämän kuilussa, ne nauttivat kirjoutuessaan täyteen

ajan kaiverruksista ja auringon hohkakivestä syksyn horisontinhampaalla.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

kokemuksen voimallisuu
 

Käyttäjän kaikki runot