Mehiläisiä käärinliinassa

Runoilija runo ja minä

nainen
Julkaistu:
20
Liittynyt: 24.9.2024
Viimeksi paikalla: 25.9.2024 22:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
 
Kylmiä, kuolleita mehiläisiä liian pitkään 

           jatkuneen kesän käärinliinassa, 

kukkia, jotka luulevat

syksyn lämpöä kevättuuleksi.


                                   Vesi ei kestä uomissaan,  savi vuorenrinteen

                                        ruukussa, jäävuoret sulavat meren poreammeessa.


Vaan ihminen se vain mennä porskuttaa impulsseistaan päihtyneenä,

kaataa metsän siinä mennessään, viimeistelee raakkujoen  apokalyptisen

ilmestyskirjan.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot