Kyynel syöpyy kämmenestä läpi

Runoilija runo ja minä

nainen
Julkaistu:
20
Liittynyt: 24.9.2024
Viimeksi paikalla: 25.9.2024 22:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 


Luuvarpusen

hauraalla niskalla

tuhannen sirpaleen henki,


                       kyynel syöpyy kämmenestä läpi, 

                                  häpeämätön suu.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella kiehtova,
kieli on sapeli ja jokainen ajatus viidakko
Mitä käsi tekee kun se itkee, nyrkkiin puristuu kätkee kyyneleen.
Kiitos kommentista - maailmassa on tälläkin hetkellä monenlaista hätää Lähi-Idässä, Ukrainassa, Afrikan maissa... runo koettaa jäsentää tuota maailman yleismaailmallista hätää, joka on sen kokijoille henkilökohtainen.
Kiitos joo syvällinen, riipaisee, vaikuttava ja moniulotteinen on Runosi.
 

Käyttäjän kaikki runot