Solisluiden alle sipaisu aurinkoa lupaus sitruksista, nerolista ja santelipuusta paistan suoraan silmiin tahdon kaiken nyt. oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 9.2.2022 13:29 Star Aurinko ja kuningatar ovat saman tyylisiä dominoja <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 9.2.2022 18:18 Psyloche Aurinko on kaikkeuden kuningatar, valon voimaa hehkuu runostasi. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 6 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut