Kuohu hurme, virtaa mahla
ylitä säyseiden reviirit
saavu käsiin, iholle, syliin
rivakasti, elokas
tule joutuin
tule loimeksi kytijän pirtaan
kutomaan tiheää elämää
rakastamon värein, kylläisimmät, erityisimmät
soljuvat, punoutuvat, pujottautuvat
langoista liekeiksi, aalloiksi
sinä elokas, läpäise kaikki
näe minusta kaikki
sävyt, syvänteet, ulapat
kun heittäydyn
ommelten virta, vie, kanna minut
tule kanssani
tähän kauneimpaan kankaaseen
mihin vietkään
olemme perillä
olemme tässä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi