Niinä päiväntaina
ja ethän tee niitä liian montaa
jotka ovat
tyhjiä läpipainopakkauksia
sekajätettä täyttävää tuskartelua
satojen torajyviä
kallistan leukalinjani takakenoon
ja pyydän
taivas sada minuun
siksi että sikiäisin selkärankoja
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut