On sammakonpelastussää,
jota halkaistu kuu valvoo
jota halkaistu kuu valvoo
Vaihtolämpöiset
jossain tämän- ja tuonilmaisen välissä
saapuvat kanssani eteiseen
ja siinä kengät jalassa
me odotamme
askeleita
kutsua
käsiä
hämäräkytkimen lauettua
pakkanen saapuu
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut