Päivänä, jona tuoni nojaa minuun
veistättehän minulle karsikkopuun,
etten kuolisi kahdesti.
etten kuolisi kahdesti.
Silloin en enää pelkää
lähestymätöntä huomista
sillä kaikkihan kiertää
lopuista tulee alkuja joista loppuja
siemenistä ituja
latvoista siemeniä
Päivänä, jolloin kasvan ääreläiseksi
silloin älä enää pelkää
puhun eläville avaruuksien aluista
tulen kaiken kokemasi tumiin
ikuisuus on saatavilla
tässä:
Katso ympärillesi
näät kaiken koskaan eläneen
historian, olevan, tulevan
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut