Tule,
vietetään ihon juhlia
emme tarvitse kattausta
tai koristeita
otetaan mitä kaapista löytyy
sitten kun
lakanoiden viikkaamattomuudelta
ehdimme
mutta ihan ensin
ihostellaan silkasta ilosta!
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut