Ei enempää kuin enää Se, joka on tällä kyseisellä hetkellä jo lakkaantumassa olemassa olemasta, se taidan olla - olematta enääntyvälle ethän enempää etäystä näännä oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 23.1.2022 0:02 Star Kerrassaan hauskaa tämä suomen kieli, jää hyvä mieli <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut