Kuinka monta kertaa vielä joudun kirjoittamaan
ne samat jäähyväiset
Tehtyäsi kaiken sinuttomaksi
et ansaitse koputusoikeutta
sinä olet avoleikkaus lääkityksettä
ja sen jälkeen infektio
Silti hapuilet minuun
unettomina öinä,
tienviitoissa, väkijoukoissa,
auringonnousuissa,
siivouspäivissä, kassajonoissa
mätäkuusta saakka
verestäen kaiken
mitä en saanut
Kuinka monta kertaa siis vielä
lukitsen ovet, laitan pisteet, sanon hyvästit
kuitenkin lausuen ne
kuin näkemiin
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi