Ja nyt kun mietin sitä suudelmaa
pakkasasteissa koettua
niin en suudellut jäädäkseni
otin ja annoin
kuten nälkiintynyttä ravitaan
lahjoittaakseni,
muistaakseni miten vastaanotetaan
pakkasasteissa koettua
niin en suudellut jäädäkseni
otin ja annoin
kuten nälkiintynyttä ravitaan
sain ja jaoin
kuten kylmettynyttä herätellään
lahjoittaakseni,
muistaakseni miten vastaanotetaan
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut