Viimeiset kolme viikkoa
kun ihoni oli yhä ehjä
olin eteisen suoraryhtinen, reipas naulakko,
johon ripustettiin lepäämään
toisten pelkoja
iltaisin meillä valitettiin nukahtamisen vaikeutta
kun joku itki huoneiston oven äärellä
siellä hattuhyllyn takareunan laatikossa
oli tilaa ahdistukselleni
Viimeiset puoli tuntia
kun ihoni oli yhä ehjä
tulevien valvottavien vuoteessa
välitilassa pelkäsin ajan menevän tai pysähtyvän
kaipasin kenen tahansa kättä
edes kahdeksi minuutiksi
jotakuta lukemaan pärjäävän silmistä
hätää
(älä jätä!)
ennen kuljetusta kohti tummaa ovea
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut