Ostan tähtienvälisten matkailijoiden kapselipuvustooni
klassisiin väreihin sopivan
alkuaineita väkevämmän panssarin
niin että
niille
arkiruuhkissa vastaan kimpoileville
uhkakuvitelmista sotimaan lähteville
vihan vispilää äkkinäisesti vatkaaville
umpilisäkkeiden päässä asujille
kitkeryydestä upporikkaille
kapeaa, harvaa elämää kuluttaville
kitujaisia rakentaville
estyjäisiä ylläpitäville
karu-sellien elinkautisille
hapattuneille vanginvartijoille
aukaisisin itsestäni
edustusasun värähtämättä
toimistoetikettiin soveltuen
vain ja ainoastaan
kaikkivaltiaiden kaloreilla
lihotetut hiljaisuudet
planeettojen ytimien painot
lämpötilat, joissa kaikkien atomien liike lakkaa
ulkoavaruuksien pimeät aineet,
röntgensäteet ja tyhjiöt
viskokoot sitten totuuksillaan
ne ruuhka-aikojen peloissaan olevat vastakkainasettelijat
viskokoot!
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi