Kylmissäni pyydän voisitko silittää esiin luodot joiden rantaan huuhtoutua kuuletko jos ihan hiljaa pyydän kun ääneni ei nyt kauas kanna oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 19.4.2022 20:27 Elämänliekki Syvällistä ja kaunista tekstiä, pakottaa lukemaan useaan kertaan Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut