Päivä palailee
kohdilleen
veteen piirretyt renkaat
kohta unohtaa pinta
uudelle kivelle särkien tervehdys
olankohautuksin tuttuihin eväisiin
takaisin arki
pohjaa koskettavassa kallion sirpaleessa
vielä veden väreet
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut