Niille
kaikista eksyneimmille puolillenikin
annan lupauksen
armosta
Tarvitsin teitä hukkumaisillani
Kuulen teitä, te selviytymisasetusteni ajatukset,
mutta ei meillä ole enää hätää
Nyt silitän teidät yksitellen kirjekuoriin
sillä on
uusien aika
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut