Annetaanko ajan kulua
kämmenien sisäänlämpiäviin piirtoihin
Rakennetaanko tuulentupia voikukkahaituvista
ohikiitävälle vapaudelle
Katsotaanko meidät yhdeksi ja samaksi
eletään ihmisiksi
Emme voi enää menettää mitään
mitä ei ole jo menetetty
jos ei sinä ja minä
niin muut
Ehdotan siis että teemme kaikkea
vain siksi että olisi elämää
ei yksin hengittämistä hetkestä seuraavaan
keskellä havuneulasmyrskyjä
Haetaan syntymähumala hulluudesta
nauretaan varpaille jotka juoksevat
lujempaa kuin maihinnousukengät
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut