Lintunen pieni värisee,
ei löydä mistään suojaa
Kylmyys tuli niin äkkiä,
ettei osannut kuin
pelätä kylmyyden tuojaa
Oksallaan kuuntelee,
kun moni apua huutaa
Pieni lintunenkin yrittää
pyytää apua, mutta
ei saa avatuksi suutaan
Sitten, ihan yllättäin
leuto kevättuuli saapuu
ja niin pienen linnunkin
ihan viime hetkellä
peittää lämmön kaapuun
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut