Sitkeät puut
Onko meissä sitkeyttä
kantaa tämä ja tämä taakka
vaikka se nujertaisi kaiken voiman
olisimme kuin varjo entisestä
Kuuluu kuin mullan alta.. olisi.. kai
Vuorella niin korkealla
on mänty vanha, siipeensä saanut
joskus nuorempana katkennut
sitkeytensä lajitovereilleen näyttänyt
Erilaisuudesta lisää voimaa.. ehkä sai
Varjo seuraa aina toistaan
suru yksinäisen ilo on
kun yksi kuolee, toinen syntyy
Saa kaikki olla, mänty tuulessa huojukoon
Ei kukaan meistä ole Jumala.. joku vain
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi