näin onnea onnea
kukkurapäin
ja itsekin onnesta nauroin
kun unessa tanssit
ja silmilläin
sulle silmäniskuja annoin
niin uni se päättyi aikanaan
ja heräsin uuteen aamuun
missä vierelläni makasit vaan
ja silmäsi peittyi nauruun
Selite:
pitkästä aikaa iloisempi runo.. olin ainakin viis minuuttia hirveän iloinen kun sain niin viehkeän hymyn..vai näinkö minä unta.. taisin nähdä.. ja olikokaan se nyt niin viehkeä hymy, irvistää se taisi :))
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kepeää sanailua, mukavaa tunnelmaa.
tämähän on kuin minun maaílmaani hieno runo kerrassaan, tuli hyvä mieli
Sivut