Olet katalyyttini, kiihdyttäjäni
Sen tunnen syvällä sydämessäni
Olet sielunparini, olemassaoloni
Sen tunnen herätessäni
Sen tunnen syvällä sydämessäni
Olet sielunparini, olemassaoloni
Sen tunnen herätessäni
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit