SERVIETI

Runoilija Jari Ylamaki

 

Illalliseksi mannaa ja laardia.

Paikalla minä ja Nikomakhoksen
Etiikkaan perehtyneet kaktukseni.

Jälkiruoaksi vetyperoksidi-
metafysiikkaa ja piikittelevää
kritiikkiä.

Lautasliinat perääntyvät moisesta
tivolista ja privaatteihin syihin
vedoten jättäytyvät kattaukselta
.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan loistavaa mielikuvitusta, tauko teki todellakin hyvää <3 
 

Käyttäjän kaikki runot