Elämän suurimmat onnentunteet
ovat usein täysin ilmaisia.
Jos et usko, niin pidätäpä kotona
ollessasi wc-hätää sellaiset
4-5 tuntia.
Niin, että olet jo "kuoleman tuskissa"
Ah sitä tunnetta, kun
viimein pääset vessaan.
Se on todellista onnea.
Euforista jopa.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi