Miettikääpäs sitä...

Runoilija Legendaarinen

Elämän suurimmat onnentunteet
ovat usein täysin ilmaisia.

Jos et usko, niin pidätäpä kotona
ollessasi wc-hätää sellaiset
4-5 tuntia.
Niin, että olet jo "kuoleman tuskissa"

Ah sitä tunnetta, kun
viimein pääset vessaan.

Se on todellista onnea.
Euforista jopa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut