Hurjistunut karhuemo,
joka suojelee pentujaan - laumaansa.
Vaaroilta, uhkakuvilta, onnettomuuksilta -
viimeiseen henkäykseen asti
Metsien kuningas - Otso, Kontio
Teen itse saman.
Mutta en ole Kuningas.
En myöskään prinssi.
Korkeintaan hovinarri, kyynelsilmin naamioni alla.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi