Kun hän
katsoi
televisio uutisten
reportaasia
sodan vuoksi
rikki pommitetusta
ja hylätystä
kaupungista
niin kipeästi
se häntä
kosketti
sen hylätyn
kaupungin kaduilta
huokuva suru
©Jukka-Pekka Huttunen
katsoi
televisio uutisten
reportaasia
sodan vuoksi
rikki pommitetusta
ja hylätystä
kaupungista
niin kipeästi
se häntä
kosketti
sen hylätyn
kaupungin kaduilta
huokuva suru
©Jukka-Pekka Huttunen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
taikka pala historiaa, kaiken hauraus ja pinimpien,
heikoimpien koettelemus, niin paljon kärsimystä usein tutuu
vailla järkisyytä
alasammuttujen kaupunkikuvien
varjossa -
silloin ihminen
itsensä totaalisti voimattomaksi tuntee
Sivut