Surun kosketus
on taas täällä,
en jaksaisi surra
kun kaikki on hyvin.
Ikävä hetkiä,
joita elimme,
mitkä aina muistan,
talletan ne sydämeeni,
enkä anna pois niitä.
Yhteinen ymmärrys
elämän salattuja kohtaan,
hetket henkien, enkeleiden
on pyhää ja turvallista.
Luottamus elämään
antaa voimaa kestää
ikävän
ja antaa voimia
toiselle,
jolle suru on
raskainta kantaa.
Selite:
omistettu ystävälle 13.01.2006
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hieno muisto
Sivut