hän katsoo syvään silmillään,
on haavoittuva, herkkä.
Hän unelmoi maailmasta, missä on rauha,
seesteinen elämä.
Hän on lempeä eläimiä kohtaan, kertoo itsestään
harvoin kenellekään , tuo esiin negatiiviset asiat
elämässä.
Hänellä on luovuutta ajatuksissaan, haluaa nähdä itsensä hyvänä, sellaisena, joka antaa lämpöä ympärilleen.
Hän tuntee itsensä niin pieneksi, persoona on suuri,
sellainen johon sisältyy paljon vahvuutta.
Hänen olemuksensa säteilee valoa ympärilleen
hän saa ihmiset luottamaan elämään, olemaan iloisia,
onnellisia.
Hän löytää elämästä hyvät puolet ei sure asioita joille ei voi mitään.
Hän on enkeli lapsi..paljon hyvää antaa tässä elämässä.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hän on varmastikin hyvä tyttö. :o)
Sivut