Kirjoitan sinulle runon
ajattelin en osaa,
mutta nyt on hetki
siihen.
Ystävä kallis, enkelit
valvoo tietäsi, he
auttavat, et ole koskaan yksin,
sillä he valvovat,
odottavat pyyntöä,
auta minua.
Enkeleiden lohdutus on
valtavaa, he auttavat sinua
saamaan avun kun tarvitset
sitä, he kuulevat hiljaisen
pyynnön,
huudon, pelon, rukouksen kaiken.
Ole onnellinen enkeli lohduttaa
antaa voimaa , rakkautta
heillä on paljon voimia,
heiltä ei lopu apu kesken,
vaan kaikki, minkä pyydät
saat heiltä,
saat vastauksen aina
jollakin tavalla .
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Herkkää ja lohduttavaa.
Kyllä enkelit valvovat vierellä, ei mitään tarvitse peljätä. *~
Enkelit ovat palvelevia henkiä.
Kaunista <3
kaunis ja herkkä on runosi, enkeleistä
..elämän polun pisin matkakumppani - aina läsnä...
Sivut