Olit villi, melkein susi,
niin ihana koira,
aina turvana,
en ollut yksin.
Muistot tulevat aina
mieleen kun
ajattelen mennyttä
elämää,
sitä raskasta,
epätoivoista.
Vain koira lohdutti,
kukaan toinen ei
välittänyt,
vain eläin lohtuna
elämässä.
Se tunsi ajatukseni,
tuli luo,
ei tarvinnut pyytää,
niin paljon eläin vaistoaa
tunteita.
Muistin taas tänään,
kuinka väärin oli se
lopettaa, antaa pois,
kun eniten
tarvitsin.
Kaipaus on taas
muistoissa,
on toinen koira
hyvä, rakas.
vain tinka oli
erilainen.
Selite:
Tästä ajasta on kulunut muutamia kymmeniä vuosia.. tinka on joskus mielessäni...villinä ja vapaana...
ehkä.. jossakin
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
tämä on ihana ja niiiiin totta!
Mikään ei ole niin uskollinen , kuin eläin on.<3
Kyllä minä myös muistan aika-ajoin koiraamme Vekkua.
Oma koira on erityinen ystävä.
ihana runo, rakkaudesta lemmikkiin, vuosien taakse sen muistat, koskettaen runosi teit, villinä ja vapaana, ihana koirasi siellä toisessa ulottuvuudessa juoksee, kaipauksesi on suunnattoman kaunis
Sivut