Sinun sydämeesi sattuu,
olet hyvin herkkä, sielusi
on pohjaton, ammennat
mahtavia tunteita sieltä.
Koet maailman tuskan itsessäsi,
etsit niin kovasti rakkautta
sydämeesi, kaiken kovuuden
keskellä.
Unelmoit taivaasta, missä on
olemassa suuri rakkaus
toivot sen tulevan maan
päälle lohduksi jokaiselle
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Selkeitä sanoja.Toiveita!
Todella kaunista ja herkkää ja aivan totta on runossasi jokainen sanasi.Kauniin viestin olet kirjoittanut joka saa kyyneleet silmiini<3
Pidin paljon<3
Koskettavan kaunis....♥
Herkkä sydän kärsii kovassa maailmassa, etsiessään rakkautta, unelmoiden kosketuksesta...ihana runo!
Kyllä me inhimillisyyttä ja mielten lämpöä tarvitsemme.
kaunista ja herkkää, niin totta runosi jokainen sana, hienon viestin sinä, hänelle kirjoitit
kyynel valahti poskelle.
kaunis <3
Rakkautta jokainen kaipaa ja unelmia.Hyvin olet aiheen sanoiksi kirjoittanut!
kaunista....
Sivut