On ilta,
hän haluaa turvallisen
tunteen itselleen
ja
sydämeensä.
Hän tuntee
vain läheisyyden ihmisen.
hoitajan lämmön
ja
rakkauden itseään kohtaan
Hyvien enkelien luona
on
turvallista nukahtaa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
..hiipuvan matka turvassa jatkuu...
Lämmin runo. <3 Hoitohenkilökunta tekee tärkeää työtä.
Juuri tällaista hoitaja-potilas suhdetta moni vanhus kaipaa ja on ihanaa, jos on mahdollisuus hänelle sellainen hetki antaa...koskettava runo!
Sivut