Elämänvoima
kulkee ympärilläsi
näet sen vielä joskus
tiedät sen sitten
kun kukat aukeavat
sinulle täysin
Olet piilossa jossakin
et tunne vielä itseäsi
sen aika koittaa
kun kuljet elämääsi
eteenpäin
Aikaa on vielä olla
myös maailman poluilla
sinne ei ole kiireettä
lähdet sitten
kun sinusta tuntuu siltä
Elä tätä päivää tuntien
elämän sykkivän
rinnassasi kuitenkin
Älä anna vastoinkäymisten
sinua lannistaa
katso aina tietäsi eteenpäin
älä taakse
sillä se tie pysähdyttää
Edessäpäin on aina valo
joka johdattaa
Mitä kaikkea hyvää
elämä sinulle tarjoaa
Etsi omaa tietäsi onnellisena
Selite:
Lapsenlapsi täyttää tänään 18 v
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis runo ja hyviä ohjeita nuorelle.
Tervehdyttäviä elämän eväitä lapsenlapselle.
Hyviä eväitä,pidän.
Sivut