Niin kaukaa saavuin kotiin
löysin sieltä isän
äidin ikäväänsä itkien
aukaisin tuvan oven
hiljaa kuunnellen
hellyyden tunsin löytyvän
suuren sydämestäin
näin enkeleiden tulevan
kauniina joukkona
tuomaan kanssani
joulun ilon
tähän isoon tupaan
josta puuttui vain
joulun sanoman
tutuksi tullut
lämmin henkäys
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Koskettava jouluruno tämä
Koskettava jouluruno tämä
Sivut