Laita aurinko sydämeesi,
liimaat sen tiukasti,
säteilet kultaa, heität tähtiä
tiellesi.
Tasoitat kulkusi elämän tiellä,
naurat, koska tahdot niin, se tulee
sielustasi, siitä kauniista, lumovasta,
jonka enkeli laittoi sinuun syntymäsi hetkellä.
Rajaton kulkusi maailmalla on tuonut sinulle
viisautta,hyvyyttä, ymmärrystä.
Sydämesi säteilee nähdessäsi
pienen hellyyden,kyyneleet tulevat luoksesi,
sillä enkelit ovat silloin luonasi,
et ole yksin.
Suuri rakkautesi odottaa,
kun aukaiset kauniit silmäsi,
nähdäksesi itsesi tarkemmin.
Huomaat silloin enkelin laskeutuneen päällesi,
olet ainoa maailmassa, joka on vain sinä
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kumpa kaikilla olisikin aurinko sydämessä
niin maailma olisi parempi paikka! Kaunis runo.
tässä on niin paljon
kaunista sanomaa ihmiselle
uskoa itseensä
todella kannustava
ja koskettava runo ja
näin vuoden alkuun
otan ohjeen tästä
ja suosikkeihin laitan
Elämänviisauttaan jakaa tämä huima runo.
Harvinaisen viisaita ajattomia ajatuksia tässä runossasi.
Sivut