Voi kuinka tunsinkaan tuon läpitunkevan katseesi
toivoin niin paljon elämää sisälleni
se kaipasi toista ihmistä lähelleen
En saanut sitä sammutettua
odotin, odotin vain sinua tulevaksi
Kuului ääni se sai sydämeni hakkamaan
olin odottanut niin kauan
poskeni hehkuivat tulen värisinä
Olin sinun käsivarsillasi kuin sulaa laavaa
ihana rakkaani hehkun vain sinulle galaksissa tähtien
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
huh huh kun kaunis
on varmaan onnellinen tuo rakkaasi
huh huh kun kaunis
on varmaan onnellinen tuo rakkaasi
Sivut