Niin enkeli katsoi alas
valkoiseen maahan
Näki hänet ken kerran on
rakastanut kaikkea
syvällä sydämessään
Luonut siitä omalla voimallaan
suuren rakkauden ympärilleen
Hänen katseensa hellä täytti
mielen lähinmäisen
Hänen täytyi myös
täyttää lupaus
minkä kerran oli antanut
Suuri niin oli kiintymys
lapseensa jokaiseen
He vuorollaan
tunsivat lämmön
ihanan lähellään
Nyt kutsui häntä
rakkauden enkelit
maahan kauniiseen
ja valoon ihaninpaan
Selite:
muistettu surevia omaisia osastolla
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunein tänään lukemani teos: Kiitos tästä! Ja kiitos arvioinnista!
todella kaunis runo
joka on suoraan sydämestä kirjoitettu
ja hoitajan näkökulmasta
joka on empaattinen
ja aito
koskettava runo
laitan talteen
Ihanan lohdullinen runo lähimmäisestä joka on mennyt enkelten maahan.
Sivut